Over ons

Arkenbout Buitenprojecten is een hoveniersbedrijf werkzaam in de regio Voorne-Putten en gericht op aanleg en onderhoud van particulieren en -bedrijfstuinen. Arkenbout Buitenprojecten werkt met een combinatie van creativiteit, persoonlijke benadering en staan achter de producten die geleverd worden.

Arkenbout Buitenprojecten heeft als hoveniersbedrijf een sterk oog voor detail voor tuinontwerp en tuinaanleg. Om u als opdrachtgever goed te bedienen, bent u altijd welkom in onze 400m2 showroom aan de Ir. H. de Grootweg. Hier kunnen wij u aan de hand van alle getoonde tuinmaterialen en persoonlijk aandacht van goed advies voorzien en u voorlichten over uw toekomstige tuin.

De stijl van de tuin moet passen bij uw persoonlijke beleving, tuinwensen en uw woonomgeving. Voor ons als tuinontwerpers en hoveniers zijn visie, inlevingsvermogen en communicatie met de opdrachtgever belangrijke aspecten. Hierdoor krijgen tuinen een eigen karakter, die zowel de beleving van de opdrachtgever goed weerspiegelen als ook passen bij de stijl van Arkenbout Buitenprojecten.

We streven een wisselwerking na, waarbij wij zaken ‘terugkrijgen’ uit de organisatie. Of dit nu tijdens werkoverleg, een toolboxmeeting of een persoonlijk gesprek is, de input van de medewerkers is belangrijk. De laatste jaren is er veel veranderd in de wereld om ons heen en de ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Als bedrijf spelen we hier op in. Met de mensen, kennis en vaardigheden, maar zeker ook met machines en materieel.

Dit moeten we blijven ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan automatisering en digitalisering. Als modern groenbedrijf moeten we hierop anticiperen. Dit kunnen we alleen waarmaken met toegewijde mensen die passie hebben voor groen. Want Arkenbout Buitenprojecten wil een bedrijf zijn waar iedereen met plezier werkt en zich prettig kan voelen. Dat laatste is een belangrijk onderdeel binnen ons hoveniersbedrijf.

Van ontwerp tot realisatie en onderhoud van uw tuin bent u bij ons aan het goede adres.